Denemarken – Zweden – Noorwegen

Een reis om niet te vergeten 🙂

Afgelopen zomer maakte ik een reis naar Denemarken, Zweden en Noorwegen. In combinatie met een studiereis van mijn werk in Kopenhagen en Malmö reisde ik door naar Noorwegen.

Alleen op reis
Super spannend, want ik deed het helemaal alleen. Echt heel bijzonder om te doen. Alles moet je zelf oplossen. Alleen rijden. Alleen alles bepalen. Geen overleg nodig. Heerlijk! Maar soms ook wennen 😉

Foto’s bewerken… 🙁
Na mijn reis ben ik weer doorgegaan met werken. De foto’s waren gemaakt en deels bewerkt. Maar door het gewone ritme en de zomer niet echt bij stilgestaan. Nu komt het besef hoe gaaf die reis eigenlijk was. En dat ik natuurlijk de foto’s moet gaan bekijken, bewerken en een boek van maken. Maar hoe graag ik ook foto’s maak, ik vind het bewerken ervan en achter mijn computer zitten niet super leuk. Wel voor even, maar er zit vaak wel wat meer tijd achter dan even kort een foto bewerken.

Teruggaan
Daarnaast was mijn tijd in Noorwegen kort en had ik nog veel meer willen doen. Dus ik moet zeker nog een keer teruggaan. Hier een aantal van de foto’s 🙂

Blijf op de hoogte en volg mij:

Facebook Esther Wagensveld LinkedIn Esther Wagensveldinstagram-v051916_200 twitter-icon