Februari Storm 2.0

Op naar Scheveningen  om heerlijke stormfoto’s te maken.

Soms ga ik zo spontaan op pad, dat ik gewoon mijn camera grijp en niet echt alles controleer. Wat natuurlijk helemaal niet handig is. Dat bleek ook toen ik richting Scheveningen reed met een stevige wind naar voren. Het waren moooie omstandigheden, omdat er ook nog blauwe lucht en wolken waren i.p.v. grijs en bewolkt. Ik stond klaar om te schieten, maar helaas was ik mijn SD-kaart vergeten! Gelukkig heb ik altijd reserves bij mij, maar ook hier had ik de verkeerd bij me, want deze was stuk gegaan. Oh dik vet balen. Maargoed, ook als fotograaf wilde ik daar niet te hard van balen, want wat ik zag was sowieso prachtig. Om daar te staan en te genieten. Daarnaast had ik ook mijn telefoon mee, dus dan daar maar proberen foto’s mee te maken 🙂 Wat uiteindelijk resulteerde in het onderstaande.

Blijf op de hoogte en volg mij:

instagram-v051916_200 LinkedIn Esther Wagensveldtwitter-icon