Mist op de Veluwe

Een mooie ochtend met mist op de Veluwe.

De herfst is prachtig. Nog een voordeel is dat het ook flink mistig kan zijn. Niet voor iedereen fijn, maar voor foto’s in het bos is het echt bijzonder. Een sprookjesachtig gevoel als je dan door het bos loopt. Echt genieten toen ik deze novemberdag de mist zag. Gauw erop uit en heerlijk lang mijn plaatjes kunnen schieten.

De foto’s zijn genomen op de Veluwe rondom Uddel. Prachtige omgeving zeker een aanrader om een wandeling te maken. Onderweg kom ik regelmatig wilde zwijnen tegen en als ik geluk heb ook reeën en herten.

De mist trok uiteindelijk wel weg, maar dat leverde daarna toch nog deze 2 mooie beelden op.

Duurzame verjaardagskalender natuur

Bekijk en bestel mijn duurzame verjaardagskalender hier 🙂

Werkaandemuur.nl

Koop de werken op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Ga voor het bestellen van mijn werken voor aan de muur naar werkaandemuur.nl

Staat jouw favoriete foto er niet bij? Stuur dan een mailtje naar info@estherwagensveld.nl

Volg voor wekelijkse updates

Op Instagram en Twitter post ik regelmatig foto’s. Super leuk als je mij daar ook volgt.

instagram-v051916_200
twitter-icon