Best 9 on Instagram 2021

Dit waren de 9 best gewaardeerde foto’s op Instagram van 2021!

Elk jaar kan er een overzicht gemaakt worden via Instagram welke 9 foto’s het best gewaardeerd werden. Altijd leuk om even te bekijken welke dit zijn. Ik wens iedereen, ondanks de maatregelen, een fijn 2022. Hopend op weer wat meer mogelijkheden komend jaar. Gelukkig kon ik voor mijn foto’s nog altijd even de natuur induiken. Al was het ook dit jaar met name in Nederland. We hebben hier prachtige gebieden en mooie plekken om vast te leggen.

Duurzame verjaardagskalenders natuur

Bekijk en bestel 1 van mijn duurzame verjaardagskalenders hier 🙂

Werkaandemuur.nl

Koop de werken op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Ga voor het bestellen van mijn werken voor aan de muur naar werkaandemuur.nl

Staat jouw favoriete foto er niet bij? Stuur dan een mailtje naar info@estherwagensveld.nl

Volg voor wekelijkse updates

Op Instagram en Twitter post ik regelmatig foto’s. Super leuk als je mij daar ook volgt.

instagram-v051916_200
twitter-icon