Dit was april 2022

April doet wat hij wil. Dat klopte zeker. Want 1 april (geen grapje) kwam er nog wat sneeuw. Heb er zelf helaas niet echt goede foto’s van kunnen maken, het was ook maar heel kort even wit. We hebben dus kou gehad, maar ook heerlijke zonnige dagen. Daardoor stond alles snel in bloei! Eerder dan vorig jaar. Ook mijn favoriete laan in Bodegraven stond er weer prachtig bij. De foto is ook te bestellen voor aan jouw muur, klik op de foto en bestel.

Ook te bestellen via werkaandemuur.nl (klik op de foto)
@Kroondomein Het Loo

Duurzame verjaardagskalenders natuur

Bekijk en bestel 1 van mijn duurzame verjaardagskalenders hier 🙂

Werkaandemuur.nl

Koop de werken op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Ga voor het bestellen van mijn werken voor aan de muur naar werkaandemuur.nl

Staat jouw favoriete foto er niet bij? Stuur dan een mailtje naar info@estherwagensveld.nl

Leuk als je mij volgt