Tubbergen Twente

Dat Nederland ook mooi kan zijn, daar was ik wel achter 😉 Maar met vakanties ga ik ook wel graag binnen Europa op reis. Dit jaar was dat nog even niet mogelijk, dus een prachtig Natuurhuisje in Tubbergen werd de plek. Nou, wat was dat genieten. Super mooie plek met mega veel ruimte. En met het warme zomerweer leek het net alsof we in Frankrijk waren. Echt op en top genieten. En weer wat foto’s in de nacht gemaakt met een heldere sterrenhemel wat experimenten gedaan.

Duurzame verjaardagskalenders natuur

Bekijk en bestel 1 van mijn duurzame verjaardagskalenders hier 🙂

Werkaandemuur.nl

Koop de werken op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Ga voor het bestellen van mijn werken voor aan de muur naar werkaandemuur.nl

Staat jouw favoriete foto er niet bij? Stuur dan een mailtje naar info@estherwagensveld.nl

Leuk als je mij volgt