Herfst, mist en kou

De bladeren bleven lang gekleurd en aan de bomen zitten. Met mooie prachtige mistige ochtenden was het weer een feest. Half december werd het flink koud in Nederland! Met wat sneeuw en zelfs schaatsen was mogelijk. Dan is het voor mij kiezen, foto’s maken of schaatsen ๐Ÿ˜‰ Dan gaat schaatsen wel voor en daar heb ik dan ook heerlijk van genoten ๐Ÿ™‚

Duurzame verjaardagskalenders natuur

Bekijk en bestel 1 van mijn duurzame verjaardagskalenders hier ๐Ÿ™‚

Werkaandemuur.nl

Koop de werken op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Ga voor het bestellen van mijn werken voor aan de muur naar werkaandemuur.nl

Staat jouw favoriete foto er niet bij? Stuur dan een mailtje naar info@estherwagensveld.nl

Leuk als je mij volgt