Macrofotografie: biodiversiteit van Nederland

Afgelopen tijd heb ik mij meer verdiept in macrofotografie. Met een toffe cursus via IVN Natuureducatie in Apeldoorn. Theorie en in de praktijk toepassen met een excursie in het veld. Met enthousiaste mede natuurliefhebbers en fotografen gingen we op pad. Met een gids mochten we het prachtige, normaal voor mensen afgesloten, gebied De Leemputten in! Wow, wat was dat geweldig. Of de foto’s nou lukte of niet, het was sowieso tof om al die biodiversiteit te zien.

Het was zonnig en warm de ochtend, maar ik heb nog aardig wat foto’s kunnen maken. De resultaten werden later besproken. Erg leuk om iedereen zijn werk te zien en te bespreken.

Buiten de excursie ben ik ook thuis gaan oefenen, gewoon in de tuin. Wat je daar al tegenkomt is soms gewoon al genoeg.

Oefening in de tuin

Biodiversiteit in De Leemputten

Duurzame verjaardagskalenders natuur

Bekijk en bestel 1 van mijn duurzame verjaardagskalenders hier 🙂

Werkaandemuur.nl

Koop de werken op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Ga voor het bestellen van mijn werken voor aan de muur naar werkaandemuur.nl

Staat jouw favoriete foto er niet bij? Stuur dan een mailtje naar info@estherwagensveld.nl

Let’s connect