Over mij

 ‘There is no planet B’

Achtergrond

Fotografie is mijn passie. Al vroeg nam ik altijd overal mijn camera mee naar toe. Door mijn lens leg ik graag de mooiste beelden vast. Dat doe ik van de natuur en mensen. Belangrijk vind ik dat het echt is. Realiteit. Het pure leven.

Ik heb de studie grafisch vormgeven en communicatie afgerond. Mijn communicatie en grafische achtergrond gebruik ik in mijn werk als communicatiemedewerker bij Merosch. Daarin ligt de focus op duurzame gebouwen en gebieden. Dat is namelijk wat ik belangrijk vind, dat we zuinig en spaarzaam met onze aarde omgaan. Zowel met woningen, voedsel en reizen. Met fotografie richt ik mij op de natuur. Ik ben graag in de natuur en vind dat we daar zuinig op moeten zijn.

Natuurfotografie

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Dat is de reden dat met mijn fotografie focus op de natuur (in Nederland) die we hebben. Daar moeten we zuinig op zijn er is namelijk gaan ‘Plan b’ als het om onze aarde gaat. Helaas zie ik wel om mij heen dat we daar soms erg slordig mee omgaan (waaronder ikzelf ook). Toch probeer ik daar steeds meer op te letten.

Duurzame verjaardagskalender

Ik heb een duurzame verjaardagskalender ontworpen. Deze is gedrukt op gerecycled papier en lang te gebruiken, omdat deze niet vast zit aan een jaartal. Kijk hier om een voorbeeld te zien en de kalender te bestellen. Per verkochte kalender gaat er €2,- naar Natuurmonumenten.

Neem contact op voor vragen of overleg.

Volg mij:

Facebook Esther Wagensveld LinkedIn Esther Wagensveldinstagram-v051916_200 twitter-icon