(Web)teksten redigeren

Graag help ik jou met teksten redigeren of nieuwe teksten te schrijven. Neem gerust contact op om kennis te maken of een vraag te stellen.

Teksten redigeren / schrijven

Op de juiste manier jouw duurzame verhaal vertellen? Zorgen dat je opvalt en zo meer klanten trekt? Ik help je met krachtige heldere teksten. Dat kan door teksten te redigeren of nieuw te schrijven. Door mijn ervaring en interesse in duurzaamheid weet ik wat er speelt. Ik kan: 

  • bestaande teksten redigeren / scannen
  • nieuwe teksten schrijven voor website of geprinte materialen: flyer, magazine, poster etc.
  • mijn ongezouten mening geven. Een scan van jouw website of social media. Ik ben scherp en eerlijk. Ik lees tussen de regels door en stel kritische vragen, om zo jouw boodschap te verbeteren.

Het doel is om de juiste doelgroep aan te spreken en meer klanten te werven. Je zal merken dat door de juiste woorden dit ook gaat gebeuren.

Heb je vragen? Neem gerust contact op via info@estherwagensveld.nl


Andere diensten

Naast het schrijven van teksten kun je bij mij ook terecht voor:


Mijn verhaal

Mijn naam is Esther. Creatief, communicatief en een beelddenker. Met mijn scherpe blik en oog voor detail kan ik snel schakelen en advies geven.

In mijn werk combineer ik mijn communicatiekennis met mijn sterke visuele inzicht en oog voor detail. Zowel het strategisch bedenken als het praktisch uitvoeren van plannen vind ik leuk om te doen.

Lees verder


Mijn missie

Er moet iets gebeuren. Zoals we nu leven, putten we de aarde uit. Daarom wil ik de juiste merken, acties en producten de aandacht geven. 

Denk jij na over welke voetafdruk jouw onderneming achterlaat op deze aarde? Wil jij dit zo duurzaam mogelijk doen? Dan is het belangrijk dat je met jouw verhaal naar buiten treedt. Zo bereik je een breder publiek en meer (potentiële) klanten. 

Bij mij ben je aan het goede adres om jouw duurzame boodschap naar buiten te brengen.

‘Maak jouw duurzame verhaal zichtbaar!’


Let’s connect: