Contact : 06 28 81 3308

/

e-mail : info@estherwagensveld.nl

Training/workshop

Training/workshop

Heb je behoefte aan tips en advies om het schrijven en communiceren uiteindelijk zelf uit te voeren? Daarbij kan ik jou helpen.

Op een juiste manier communiceren met jouw doelgroep is cruciaal. Ik zorg dat je dit onder de knie krijgt. Met als resultaat dat zowel bestaande als nieuwe klanten je beter weten te vinden.

Maak jouw duurzame verhaal zichtbaar!

Trainingen en workshops op maat

Ik verzorg training(en) en workshops op maat. We bespreken wat jij nodig hebt en daarvoor plannen we een moment in. Denk aan:

  • Workshop Creatief Schrijven: creatief en actief schrijven
  • Training LinkedIn: bedrijfspagina opzet en aanpak
  • Starten met een nieuwsbrief in Mailchimp

Workshop Creatief Schrijven

Afwisselen met woorden, korte zinnen en actief schrijven. Dat zijn de ingrediënten voor een fijne leesbare tekst. Lezers blijven langer hangen, wat de kans groter maakt dat ze voor jouw product of dienst kiezen. Ik help je met deze manier van schrijven en geef je tips en adviezen. Meer informatie

Training LinkedIn

LinkedIn is hét zakelijke platform voor jou en jouw bedrijf waar je veel uit kan halen. Samen met jou kijk ik hoe jij het op de juiste manier kan inzetten. Met als resultaat een groter bereik van jouw onderneming en meer kans op nieuwe klanten.

Training Mailchimp

Wil je graag een nieuwsbrief versturen, maar weet je nog niet hoe? Ik heb veel ervaring met het versturen van nieuwsbrieven naar verschillende doelgroepen. Ik help je met het opzetten en geef tips wat het beste werkt. Zo houd je vaste en potentiële klanten op de hoogte. En blijf je top of mind!

Waar wil jij graag begeleiding in? Stuur een e-mail naar info@estherwagensveld.nl

Je kunt bij mij ook terecht voor: