Infographics

Complexe informatie beter naar voren laten komen? Laat 1 of meerdere infographics ontwerpen. Ik help je de juiste vorm te vinden.

Infographics inzetten

Trek een breder publiek met infographics

Heb jij een mooi plan of idee en wil je dit in infographics tot uiting brengen?

Samen met jou zorg ik ervoor dat jouw plan, idee of informatie in 1 oogopslag duidelijk wordt. We maken een overzichtelijke infographic. Die je in jouw plan kan verwerken of voor de snelle lezers kunt gebruiken. Op deze manier spreek je een breder publiek aan. Daarnaast valt jouw boodschap meer op. Zo trek je de aandacht en weten klanten jou beter te vinden.

Samenwerking

Dit doe ik in samenwerking met Creaties van Thoen.

Voorbeeld
Eerder maakte ik met haar voor Merosch een infographic.

Daar hebben we het communicatieplan in 2 overzichtelijke pagina’s ontworpen. Download een voorbeeld (dummy versie, niet alles is volledig ingevuld).

Neem contact op voor meer informatie.


Voorbeeld: communicatieplan als infographic

Klik op de afbeelding voor de volledige PDF-versie.


Andere diensten

Naast het schrijven van teksten kun je bij mij ook terecht voor:


Mijn verhaal

Mijn naam is Esther. Creatief, communicatief en een beelddenker. Met mijn scherpe blik en oog voor detail kan ik snel schakelen en advies geven.

In mijn werk combineer ik mijn communicatiekennis met mijn sterke visuele inzicht en oog voor detail. Zowel het strategisch bedenken als het praktisch uitvoeren van plannen vind ik leuk om te doen.

Lees verder


Mijn missie

Er moet iets gebeuren. Zoals we nu leven, putten we de aarde uit. Daarom wil ik de juiste merken, acties en producten de aandacht geven. 

Denk jij na over welke voetafdruk jouw onderneming achterlaat op deze aarde? Wil jij dit zo duurzaam mogelijk doen? Dan is het belangrijk dat je met jouw verhaal naar buiten treedt. Zo bereik je een breder publiek en meer (potentiële) klanten. 

Bij mij ben je aan het goede adres om jouw duurzame boodschap naar buiten te brengen.

‘Maak jouw duurzame verhaal zichtbaar!’


Let’s connect: