Contact : 06 28 81 3308

/

e-mail : info@estherwagensveld.nl

Mijn verhaal

Mijn verhaal

‘There is no planet B’

Ben je op zoek naar een duurzame creatieve communicatieadviseur? Ik maak graag het verschil voor natuur & milieu.

Mijn motto: ‘There is no planet B’.

Achtergrond

Ik heb de studie grafisch vormgeven en communicatie afgerond. Mijn communicatie en grafische achtergrond gebruik ik in mijn werk als freelance communicatieadviseur. Daarin ligt de focus op duurzame ondernemingen. Dat is namelijk wat ik belangrijk vind, dat we zuinig en spaarzaam met onze aarde omgaan. Zowel met woningen, voedsel en reizen. Met fotograafessie richt ik mij op de natuur. Ik ben graag in de natuur en vind dat we daar zuinig op moeten zijn.

Mijn missie

Er moet iets gebeuren. Zoals we nu leven, putten we de aarde uit. Daarom wil ik de juiste merken, acties en producten de aandacht geven.

Denk jij na over welke voetafdruk jouw onderneming achterlaat op deze aarde? Wil jij dit zo duurzaam mogelijk doen? Dan is het belangrijk dat je met jouw verhaal naar buiten treedt. Zo bereik je een breder publiek en meer (potentiële) klanten.

Ik ben creatief, communicatief en een beelddenker. Met mijn scherpe blik en oog voor detail kan ik snel schakelen en advies geven. Denk aan een scan voor jouw website, komt jouw dienst of product duidelijk over? 

In mijn werk combineer ik mijn communicatiekennis met mijn sterke visuele inzicht en oog voor detail. Zowel het strategisch bedenken als het praktisch uitvoeren van plannen vind ik leuk om te doen. Daarnaast schrijf ik projectteksten, persberichten en kan ik redactie uitvoeren. 

Je kunt bij mij terecht voor:

Brochure diensten

Download mijn brochure:
Diensten Esther Wagensveld Creatief Communiceren (PDF 5 MB)

Fotograafessie.nl | Natuurfotografie

Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden. Dat is de reden dat ik met mijn fotografie focus op de natuur (in Nederland) die we hebben. Daar moeten we zuinig op zijn er is namelijk geen ‘Plan b’ als het om onze aarde gaat. Ik hoop met mijn foto’s mensen te inspireren zuiniger op onze natuur te zijn.

Kijk voor mijn (natuur)fotografie op www.fotograafessie.nl