Over mij

 ‘There is no planet B’


Achtergrond

Fotografie is mijn passie. Al vroeg nam ik altijd overal mijn camera mee naar toe. Door mijn lens leg ik graag de mooiste beelden vast. Dat doe ik van de natuur, dieren en mensen. Belangrijk vind ik dat het echt is. Realiteit. Het pure leven.

Ik heb de studie grafisch vormgeven en communicatie afgerond. Mijn communicatie en grafische achtergrond gebruik ik in mijn werk als communicatiemedewerker bij Merosch. Daarin ligt de focus op duurzame gebouwen en gebieden. Dat is namelijk wat ik belangrijk vind, dat we zuinig en spaarzaam met onze aarde omgaan. Zowel met woningen, voedsel en reizen. Met fotografie richt ik mij op de natuur. Ik ben graag in de natuur en vind dat we daar zuinig op moeten zijn.

Natuurfotografie

Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden. Dat is de reden dat ik met mijn fotografie focus op de natuur (in Nederland) die we hebben. Daar moeten we zuinig op zijn er is namelijk geen ‘Plan b’ als het om onze aarde gaat. Ik hoop met mijn foto’s mensen te inspireren zuiniger op onze natuur te zijn.

Duurzame verjaardagskalender natuur

Inmiddels heb ik 2 eigen ontworpen duurzame verjaardagskalenders natuur uitgebracht. Met de mooiste Nederlandse natuurfoto’s die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Duurzaam, omdat de kalender gedrukt is op gerecycled papier en niet vast zit aan 1 jaar. Per verkochte kalender gaat €2,- naar een goed doel.

Welke kalender kies jij?

  1. Bekijk en bestel hier Natuurkalender verjaardagen 2.0
  2. Bekijk en bestel hier de Duurzame verjaardagskalender 1.0

Werkaandemuur

Mijn werken zijn ook te vinden op werkaandemuur.nl

Leuk als jij mij volgt: