Contact : 06 28 81 3308

/

e-mail : info@estherwagensveld.nl

Esther Wagensveld – Mijn verhaal

Mijn verhaal

Ben je op zoek naar een duurzame creatieve communicatieadviseur? Ik maak graag het verschil voor natuur & milieu d.m.v. creatieve teksten, illustraties en workshops.

Mijn motto: ‘There is no planet B’.

Wie is Esther Wagensveld?

Mijn naam is Esther (36). Mijn passie ligt bij natuur & milieu, communicatie en natuurfotografie. Al van kinds af aan was ik fanatiek WNF Ranger en ging ik deuren langs om de neushoorn te beschermen. Ik ga regelmatig de bossen in en ben steeds meer op de Veluwe te vinden. Ik heb een lieve vriend en een prachtige kat Sia. In mijn vrije tijd zwem, wandel en fiets ik graag. Ook schilder ik sinds kort weer wat meer. Ik ben dus graag creatief bezig. Ik houd van films en series en vind lachen en humor ook belangrijk. Mijn old time favoriete serie is dan ook Friends. 

Ik werk graag voor merken en bedrijven die nadenken over hoe ze de wereld achterlaten. Om dit zo duurzaam mogelijk te doen. Momenteel wordt de aarde flink uitgeput en hebben we te maken met de gevolgen daarvan. Ik denk graag na over hoe dit te communiceren naar de buitenwereld, zodat mensen geïnspireerd raken om ook iets duurzaams op te zetten. Alle kleine beetjes helpen.

Achtergrond

Ik heb de studie grafisch vormgeven en communicatie afgerond. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie. Waarvan 7 jaar bij een adviesbureau voor duurzame gebouwen en gebieden. Deze ervaring gebruik ik in mijn werk als freelance communicatieadviseur. Daarin ligt de focus op duurzame ondernemingen. Dat is namelijk wat ik belangrijk vind, dat we zuinig en spaarzaam met onze aarde omgaan. Zodat toekomstige generaties ook een mooie planeet hebben. Zowel met woningen, voedsel en reizen.

Missie Esther Wagensveld | Creatief Communiceren

Er moet iets gebeuren. Zoals we nu leven, putten we de aarde uit. Daarom wil ik de juiste merken, acties en producten de aandacht geven.

Denk jij na over welke voetafdruk jouw onderneming achterlaat op deze aarde? Wil jij dit zo duurzaam mogelijk doen? Maar vind je het lastig om jouw verhaal duidelijke woorden te geven? Of zoek je creatieve communicatiemiddelen (flyers, banners, folders, websites, illustraties, etc.) om jouw missie goed over te brengen? Het is belangrijk dat je met jouw verhaal naar buiten treedt. Zo bereik je een breder publiek en meer (potentiële) klanten. 

Bij mij ben je aan het goede adres om jouw duurzame boodschap naar buiten te brengen. Ik zorg voor de juiste woorden en beeld, zodat je opvalt en gezien wordt.

Ik ben creatief, communicatief en een beelddenker. Met mijn scherpe blik en oog voor detail kan ik snel schakelen en advies geven. Denk aan een scan voor jouw website, komt jouw dienst of product duidelijk over? 

In mijn werk combineer ik mijn communicatiekennis met mijn sterke visuele inzicht en oog voor detail. Zowel het strategisch bedenken als het praktisch uitvoeren van plannen vind ik leuk om te doen. Daarnaast schrijf ik projectteksten, persberichten en kan ik redactie uitvoeren. 

Je kunt bij mij terecht voor:

Brochure diensten

Download mijn brochure:
Diensten Esther Wagensveld Creatief Communiceren (PDF 5 MB)

Fotograafessie.nl | Natuurfotografie

Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden. Dat is de reden dat ik met mijn fotografie focus op de natuur (in Nederland) die we hebben. Daar moeten we zuinig op zijn er is namelijk geen ‘Plan b’ als het om onze aarde gaat. Ik hoop met mijn foto’s mensen te inspireren zuiniger op onze natuur te zijn.

Kijk voor mijn (natuur)fotografie op www.fotograafessie.nl