Contact : 06 28 81 3308

/

e-mail : info@estherwagensveld.nl

Missie: duurzame communicatie

Missie: duurzame communicatie

‘Maak jouw duurzame verhaal zichtbaar!’

Mijn missie

Er moet iets gebeuren. Zoals we nu leven, putten we de aarde uit. Daarom wil ik de juiste merken, acties en producten de aandacht geven.

Denk jij na over welke voetafdruk jouw onderneming achterlaat op deze aarde? Wil jij dit zo duurzaam mogelijk doen? Maar vind je het lastig om jouw verhaal duidelijke woorden te geven? Of zoek je creatieve communicatiemiddelen om jouw missie goed over te brengen? Het is belangrijk dat je met jouw verhaal naar buiten treedt. Zo bereik je een breder publiek en meer (potentiële) klanten. 

Bij mij ben je aan het goede adres om jouw duurzame boodschap naar buiten te brengen. Ik zorg voor de juiste woorden en beeld, zodat je opvalt en gezien wordt.

‘Maak jouw duurzame verhaal zichtbaar!’

Over mij

Mijn naam is Esther. Creatief, communicatief en een beelddenker. Met mijn scherpe blik en oog voor detail kan ik snel schakelen en advies geven. Denk aan een scan voor jouw website, komt jouw dienst of product duidelijk over? 

In mijn werk combineer ik mijn communicatiekennis met mijn sterke visuele inzicht en oog voor detail. Zowel het strategisch bedenken als het praktisch uitvoeren van plannen vind ik leuk om te doen. Daarnaast schrijf ik projectteksten, persberichten en kan ik redactie uitvoeren. 

Diensten

Je kunt bij mij terecht voor:

Download mijn brochure

Download een overzicht in PDF van mijn diensten