Contact : 06 28 81 3308

/

e-mail : info@estherwagensveld.nl

Visie 2050 Natuur en Milieufederatie Flevoland

Visie 2050 Natuur en Milieufederatie Flevoland

Voor de Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) werk ik mee aan de visie voor 2050. De NMFF schetst haar visie hoe Flevoland er in 2050 uit zou moeten zien. In de visie worden de thema’s, energie, circulair, klimaatadaptatie en natuurinclusiviteit besproken. Ik verzorg het redigeren van teksten, de interviews en maak portretfoto’s. Daarnaast begeleid ik de vormgeving van de illustraties en de opmaak van de uitgave in samenwerking met Creaties van Thoen.

11 Interviews lidorganisaties + portretfoto’s

De lidorganisaties van de NMFF worden actief betrokken bij de visie. Inmiddels hebben we bijna alle interviews achter de rug.


We hebben waardevolle input gekregen en verhalen gehoord. Waar ikzelf ook nog een hoop van heb geleerd. Mooi om te horen dat er al zoveel initiatieven zijn die zich inzetten voor milieu, biodiversiteit, circulariteit en duurzame energie.

Nu hard aan de slag om alle teksten en foto’s bewerken. Om uiteindelijk een mooi boekwerk te maken. Wordt vervolgd!

Diensten

Je kunt bij mij terecht voor:

Download mijn brochure

Download een overzicht in PDF van mijn diensten

Let’s connect: