Contact : 06 28 81 3308

/

e-mail : info@estherwagensveld.nl

Mooie donatie aan Natuurmonumenten

Verjaardagskalender Natuur

100 kalenders verkocht = 200,- euro donatie aan Natuurmonumenten

Eerste uitgave duurzame verjaardagskalender

Super spannend om mijn eigen eerste kalender uit te brengen. Na veel uitzoekwerk van al mijn foto’s, was hij dit jaar definitief. Daarna uitgezocht hoe het gedrukt kon worden op gerecycled papier en een proefversie laten drukken. Wow, dat zag er ook op gerecycled papier mooi uit 🙂 Daarnaast is de kalender duurzaam, omdat er geen jaartal aan vast zit.

Goed doel steunen: Natuurmonumenten

Ook wilde ik graag een goed doel steunen met mijn kalender. Ik maak graag foto’s in de natuur en maak daar dus ‘gebruik’ van. Ik vind dan ook dat dat beschermd moet worden en dat is natuurlijk niet gratis. De reden dus om per verkochte kalender 2,- euro te doneren aan Natuurmonumenten.

100 kalenders verkocht

Ik wilde minimaal 25 kalenders verkopen. Daar ben ik dus ruim overheen gegaan met 100 verkochte kalenders! Dat betekent dat ik 200,- euro kon overmaken aan Natuurmonumenten. Bedankt voor jullie enthousiasme en ook voor jullie bijdrage aan het goede doel!