Contact : 06 28 81 3308

/

e-mail : info@estherwagensveld.nl

Natuurkalender verjaardagen 2.0

Natuurkalender voor verjaardagen 2.0!

Bestel de natuurkalender voor verjaardagen: nu 14,95. Per verkochten kalender gaat 2 euro naar een goed doel. Bekijk en bestel direct.

natuurkalender verjaardagen

Afgelopen jaren heb ik veel verschillende natuurgebieden in Nederland bezocht. Ik was altijd al een voorstander om ook van de natuur dichtbij te genieten. Door corona zijn nog meer mensen dat gaan waarderen. Mijn 1e natuurkalender verjaardagen bracht ik uit in 2019 en is nog steeds te koop. Nu is er nieuwe versie met de mooiste foto’s van afgelopen 2 jaar (2020&2021).

Een echte duurzame natuurkalender, want gedrukt op gerecycled papier, elke maand een nieuwe natuurfoto en je kunt hem langer gebruiken dan 1 jaar, omdat er gaan jaartal aan vastzit. Tot slot gaat er per verkochte kalender €2,- naar Natuur & Milieu, zodat zij zich kunnen blijven inzetten voor een duurzame toekomst voor iedereen!

Alle info van de duurzame natuurkalender verjaardagen:

  • Gedrukt op gerecycled papier
  • Elke maand een nieuwe natuurfoto
  • Gaat langer mee, want niet gebonden aan een jaartal
  • Er gaat per verkochte kalender 2 euro naar Natuur & Milieu
  • Voor slechts 14,95 (incl. BTW, excl. verzendkosten)

Inkijkexemplaar natuurkalender

Download een inkijkexemplaar (PDF 1,4 MB) (in het echt is hij natuurlijk nog mooier :))

Bestellen

Bestel de kalender (houd rekening met een aantal dagen verzendtijd). Ik probeer de kalender binnen 2 dagen op de post te doen.

natuurkalender verjaardagen

Werkaandemuur.nl

Sommige foto’s van de kalender en andere foto’s kun je ook uitvergroot bestellen. Koop de werken op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Ga voor het bestellen van mijn werken voor aan de muur naar werkaandemuur.nl

Staat jouw favoriete foto er niet bij? Stuur dan een mailtje naar info@estherwagensveld.nl

Volg voor wekelijkse updates

Leuk als je mij volgt