Contact : 06 28 81 3308

/

e-mail : info@estherwagensveld.nl

12 visie 2050 video’s NMFF

12 visie 2050 video’s Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF)

Afgelopen maanden ben ik samen met filmmaker Jeroen Uriot op pad geweest voor Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF). We hebben zo’n beetje heel Flevoland gezien! 12 lidorganisaties gaven hun mening over de visie van het NMFF richting 2050. Wat is hun rol en hoe zien zij graag dat Flevoland er in 2050 uitziet? Allerlei verschillende invalshoeken, maar allemaal met een hart voor Flevoland en een groene toekomst.


Werkzaamheden

Voor het project heb ik samen met Jeroen (filmmaker) de 12 scripts geschreven. Vervolgens hebben we de video’s opgenomen op locatie. Hier zorgde ik dat de inhoud van het script bewaakt werd en de juiste informatie werd verteld.

Inspirerende bijdrages

Dank voor jullie inspirerende verhalen en bijdrages: Flos Fleischer van Coalitie Blauwe Hart Natuurlijk, Jonna Molenaar voor Sportvisserij MidWest Nederland, Janneke Pikkert – van Hulst van kringloopwinkel De Groene Sluis, Ton den Brinke voor Fietsersbond Lelystad, Jeroen Reinhold voor KNNV Lelystad, Thijs van Daalen voor ZeewoldeZon, Arend Heida voor Natuur en milieucoöperatie Rivierduingebied, Ella Aberson voor de Bijenvereniging Lelystad, Anne Bliek van de Almeerse Wolunie, Sebastian Alvarez Mercado voor JongRES Flevoland, Johan Rippen van Bio wijn El Placer Lelystad, Marielle Keijzer voor BoerenNatuur

Duurzame verhalen zichtbaar maken

Samen zorgen we voor dat de duurzame verhalen zichtbaar worden. Op naar meer duurzame verhalen de wereld in! 🌿

Contact

Neem voor meer informatie of vragen contact op via:

  • info@estherwagensveld.nl
  • 06 28 81 33 08