Creatief Communiceren

Sinds 2023 ben ik ook freelance inzetbaar. Mail mij gerust bij interesse. Dan plannen we een moment in om uitgebreider te kijken hoe ik jou kan helpen.

Communicatieadviseur met een achtergrond in grafische vormgeving en fotografie. 

Mijn naam is Esther. Creatief, communicatief en een beelddenker. Met mijn scherpe blik en oog voor detail kan ik snel schakelen en advies geven. Denk aan een scan voor jouw website, komt jouw dienst of product duidelijk over? 

In mijn werk combineer ik mijn communicatiekennis met mijn sterke visuele inzicht en oog voor detail. Zowel het strategisch bedenken als het praktisch uitvoeren van plannen vind ik leuk om te doen. Daarnaast schrijf ik projectteksten, persberichten en kan ik redactie uitvoeren. 

Je kunt bij mij terecht voor:

Download mijn brochure

Download een overzicht in PDF van mijn diensten

Duurzaamheid

Ik heb een sterke affiniteit met duurzaamheid en zet mij dan ook graag in voor natuur en milieu. Dit is terug te zien in mijn werk voor Merosch (adviesbureau voor duurzame gebouwen en gebieden) Natuur- en Milieufederatie Flevoland (NMFF) en in mijn natuurfotografie. Lees meer over mijn missie.

Duurzame verjaardagskalender

In 2019 en 2021 heb ik een duurzame verjaardagskalender uitgebracht. Per verkochte kalender gaat 2 euro naar een goed doel.

Hobby’s en intresses

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de natuur te vinden om foto’s te maken. Ik schilder, teken graag en verdiep mij in psychologie door het luisteren van podcasts en lezen van boeken erover.

Leuk als jij mij volgt: