Contact : 06 28 81 3308

/

e-mail : info@estherwagensveld.nl

RTL Weer laat mijn foto zien

RTL Weer met mistige foto Uddel

Heel tof als je foto bij RTL Weer van RTL Nieuws komt! Het was die dag zo mooi mistig. Gelukkig had ik de tijd en de mogelijkheid om de Veluwe op te gaan. Ik ben 2 uur onderweg geweest en heb mooie plaatjes kunnen schieten.

Perfect plaatje

In de middag was het nabewerken en dan is het natuurlijk spannend of de foto’s zijn gelukt. Een aantal plaatjes daarvan had ik al in mijn hoofd en hoopte dat deze gelukt zouden zijn. Dat was ook zo, mooi scherp en de goede compositie. Toch nog even uploaden op buienradar.nl, daar kiezen de weervrouwen/mannen hun foto’s uit om te presenteren bij het RTL Weer. Ik zend wel vaker foto’s in, maar ik ben niet de enige. Dus de kans is niet supergroot. Totdat ik een appje kreeg met een foto van de nieuwsuitzending! Supergaaf 🙂 Dank William Huizinga voor het delen.

Originele foto op werkaandemuur.nl

Hieronder vind je de foto die bij het RTL Weer kwam. Dit werk is inmiddels ook te bestellen via werkaandemuur.nl, mocht je het een fijne plaat vinden voor aan jouw muur :). Deze kan je bijvoorbeeld op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit bestellen.

Duurzame verjaardagskalender natuur

Bekijk en bestel mijn duurzame verjaardagskalender hier 🙂

Werkaandemuur.nl

Koop de werken op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit. Ga voor het bestellen van mijn werken voor aan de muur naar werkaandemuur.nl

Staat jouw favoriete foto er niet bij? Stuur dan een mailtje naar info@estherwagensveld.nl