Contact : 06 28 81 3308

/

e-mail : info@estherwagensveld.nl

Esther Wagensveld Creatief Communiceren

Designed by lcd2020 / Freepik

Nieuwe wegen

Na een leerzame periode bij de Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) heb ik besloten om het freelance pad te betreden. Het mooie is, dat de NMFF ook gelijk een opdrachtgever is geworden 🙂 

Na wat creatieve sessies, is Esther Wagensveld Creatief Communiceren ontstaan. 

Er moet iets gebeuren. Zoals we nu leven, putten we de aarde uit. Daarom wil ik de juiste merken, acties en producten de aandacht geven.

Denk jij na over welke voetafdruk jouw onderneming achterlaat op deze aarde? Wil jij dit zo duurzaam mogelijk doen? Dan is het belangrijk dat je met jouw verhaal naar buiten treedt. Zo bereik je een breder publiek en meer (potentiële) klanten.

Bij mij ben je aan het goede adres om jouw duurzame boodschap naar buiten te brengen.

‘Maak jouw duurzame verhaal zichtbaar!’

Je kunt bij mij terecht voor: 

Brochure

Download een brochure van mijn diensten

Over mij

Voor als je mij nog niet kent: mijn naam is Esther. Creatief, communicatief en een beelddenker. Met mijn scherpe blik en oog voor detail kan ik snel schakelen en advies geven. Denk aan een scan voor jouw website, komt jouw dienst of product duidelijk over? 

In mijn werk combineer ik mijn communicatiekennis met mijn sterke visuele inzicht en oog voor detail. Zowel het strategisch bedenken als het praktisch uitvoeren van plannen vind ik leuk om te doen. Daarnaast schrijf ik projectteksten, persberichten en kan ik redactie uitvoeren. 

Tips, ideeën of even sparren? Neem gerust contact op via info@estherwagensveld.nl. Op naar meer duurzame verhalen de wereld in!

Bovenste beeld: Designed by lcd2020 / Freepik